גלידה בריאה (באמת!)

fotorcreated

לא משנה אם בחוץ קיץ או חורף, גלידה תמיד היתה ותמיד תישאר אחד הפינוקים הכי גדולים שלי: המרקם, הטעם העשיר והזכרונות של חופש גדול או ימי הכיף עם המשפחה והחברים...

גלידה לא חייבת להיות קינוח מושחת מלא בסוכר מעובד, שומן וחומרים משמרים: אפשר להכין גלידה בבית, בדקות ספורות, מחומרים טריים וללא שומן כלל - בעלות מצחיקה ועם מינימום מאמץ! איך עושים את זה?

  • מקלפים, חותכים ומקפיאים מראש פירות שאוהבים. המתאימים ביותר לגלידה הם בננה, מנגו, גויאבה, תאנה, אפרסמון, אנונה או פאפאיה. חשוב להקפיא את הפירות בדרגת בשלות גבוהה!
  • לסורבה אפשר להשתמש גם בפירות יער, תותי עץ או תותי שדה קפואים.
  • לתוספות: אפשר להשתמש באבקת חרובים, תותי עץ מיובשים, צימוקים, קינמון ועוד כיד הדמיון הטובה...
  • מוציאים מהקפאה ל-5 דקות.
  • זורקים למעבד המזון ומחכים לקסם שיקרה 🙂
  • (אפשר להוסיף פרי בשל אחד או מעט מים לתערובת כדי להחיש את התהליך)

בתיאבון! (פשוט, לא?)

והנה עוד דוגמה נפלאה לטרפת הגלידה הבריאה שרצה ברשת... מהבלוג המקסים "מרק כפתור":

לשתף זה כיף!

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

> לשיחת ייעוץ
> שלח SMS